Коментарі

    Календар

    Квітень 2024
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Сер    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  




    Нелюдь. Войовнича людська нелюдь, що засвоїла суто технічну сторону життя в умовах полишених прямого контакту з природним середовищем. Коли людська душа від’єднана від Єдиного, як за Миколою Кузанським, стає вовком сіромахою на білім світі. В своєму житті така людина керується мертвими правилами засвоєними у пройдешньому житті. З яких постають цілком надумані версії людського життя з позбираних з усього світу загальнокультурних артефактів пройдешніх часів. Які люто бороняться бо нічого іншого не має за душею. Але всі ті правила були вироблені у прямому контакті з природним цілим і в пройдешні часи були мостом між живою природною етикою та людським життям.   Завдячуючи яким людина знала і бачила, орієнтуючись у причинному просторі життя, знала його правду, від того мала Отчий закон всередині. Віддавна відомий як неписаний закон живої етики. Від якого людина знала правду життя, його суть. З чого і поставала її сила духу. Від чого вона була не сама, не була покинутою напризволяще в цьому світі.

    Коли ж все те було понищено у Залізному віці і назовні лишилися лише артефактні сліди від того давнього контакту людини з оточуючим середовищем, наперед вийшли правила договірної етики, що організовували лише технічну сторону життя на тих артефактних залишках. Суворе дотримання тих вже надуманих правил життя і породжує людський фашизм. В основі якого лежить зненависть до всього нового, що є потворним викривленням тих же завмерлих правил. Отже фашизм виходить з цілком надуманих версій життя, що не несуть тієї енергії та правди людської причетності до світу цілісного буття. Саме того буття де від віку народжувалась та поставала справжня людська стать.

    З чого починається, від чого народжується справжня нація?

    Від адаптації до патерну умов ареалу проживання де виникає резонуючий з цілим ментальний образ на внутрішньому плані. Що і виступає тим інтегрованим образом національної самосвідомості, як за Дмитром Донцовим. Саме через нього людині стає приступною та правда життя, що існує на тонкому, причинному плані. Від цього етика її зовнішнього плану стає гнучкою у відповідності від часу та місця спорідненої вже тепер людської діяльності. Людина сама стає генератором тих правил, які може виробляти на всі випадки життя в будь яких умовах. Вона не хибує, вона знає і бачить те, що йде від її прямого спілкування з тим таємним кордоном, де за образним висловом Олени Реріх тчуться килими людської долі. Вона знає, вона усвідомлює той неписаний закон за яким живе все у довкіллі і керується ним у своєму житті.

    Раннє пробудження цієї самосвідомості, коли ще не завмерло цілком зовнішнє устаткування в людському житті, призводить до прямого перенесення людської уяви з зовнішнього плану на внутрішній. Де починає панувати те саме уявне життя, що походить від аналізу зовнішнього у відриві від причинного поля Цілісності. Результатом стає цілком надумані версії життя у відриві від природної етики. Далеко ходити не треба, саме цією надуманою версією хворіє російське суспільство, що від віку керувалося лише зовнішньою, атрибутивною культурою на вигоду імперським цінностям та амбіціям. Де людина стала вовком сіромахою,  полишеної божої правди та сили на цім світі. Що і породило той самий фашизм по відношенні до оточуючих народів. Гру у велику імперію тут потрібно закінчувати та вертатися до джерел здорової природної етики. І чим скоріше тим краще. Потрібно закінчувати пряме зомбування людей на вигоду імперським амбіціям. Гниль від якого вже лежить по лісах та степах України, що таки постала у своїй природній етиці, звільнившись від радянщини. Показавши всьому світу силу правди спорідненого з природною етикою життя. Як і завжди воно було тут від лицарських часів Запорізької Січі. Ця стійкість пробудженого людського духу незбагненна для російського зомбованого панмонголізмом пройдешніх часів суспільства. Лише на основі формування справжньої цілісної людини можливе поєднання слов’янства, де національне питання не роз’єднує, а поєднує людську спільноту у одне ціле. Природній інтернаціоналізм народів панує саме так, панує у внутрішній формі свого прояву. Чого ніяк не могли зрозуміти одурманені технічним прогресом теоретики марксизму. Центром відродження справжньої людини і стане Україна, як це і було впродовж віків починаючи з Трипілля.

    Так постанемо і переможемо. Слава Україні!

    Щасти Вам.



    Comments are closed.